Vinad Marketing & Strategie

Samen sterker, offline en online

Samen bereiken we jouw marketingdoelen

Vinad Marketing & Strategie is een jong bedrijf uit Groningen. We combineren tijdloze ideeën over marketing en strategie met de nieuwste innovaties en ontdekkingen in deze gebieden. Zo gaan we mee met de tijd, zonder de bewezen principes en ideeën op te geven.

We helpen bedrijven met hun strategie, marketing en de uitvoering van deze marketinginitiatieven. Hierbij is het ons doel om jouw bedrijf, producten, klanten en markt zo goed te begrijpen dat we uw prestaties op meer dan alleen het marketingvlak verbeteren.

We zien onszelf als een externe marketingpartner. Dat betekent dat we je in brede zin adviseren en ondersteunen met het ontwikkelen van een strategie, het bedenken van marketinginitiatieven en dat we de uitvoering van een groot deel van deze marketing werkzaamheden kunnen overnemen. Denk hier aan het bouwen van de website, het schrijven van teksten en marketingcampagnes ontwerpen en uitvoeren.

Interesse in een gratis marketingadvies op maat? We komen graag vrijblijvend meer vertellen wat we voor je kunnen betekenen.

Afspraak maken voor een gratis marketingadvies