Marketingstrategie

Effectieve marketing begint bij het kiezen van de juiste strategie. Daarom is het belangrijk om eerst goed kennis te maken, zodat we weten wie u bent en wat u wilt bereiken met uw bedrijf. We nemen daarom uitgebreid de tijd om u, uw bedrijf, uw klanten en de markt te begrijpen. Dit doen we in gesprekken met u of uw werknemer(s) en door zelf de markt te bestuderen.

Op basis van waar u nu staat en wat u wilt bereiken, bekijken wij of wij de middelen hebben om u in dit proces te ondersteunen. Want we beginnen niet aan een samenwerking als we niet het vertrouwen hebben dat we u daadwerkelijk verder kunnen helpen.

Uw bedrijf, uw klanten, uw marktomstandigheden en uw competitie staan centraal

Met uw doelen in het achterhoofd geven we u een advies dat aansluit op deze doelen. Wat is er nodig op het gebied van marketing om deze doelen te bereiken? Over wat voor tijdsbestek is het doel realistisch te bereiken? Waar moeten we op basis van de analyse van uw bedrijf, klanten en markt rekening mee houden?

Ons doel is om, samen met u, tot een effectieve strategie te komen. Op basis daarvan adviseren we u welke marketinginstrumenten nodig zijn om dit doel te bereiken.


Tijd voor een marketing strategie die uw bedrijf verder laat groeien? Of bent u een startende ondernemer die wil kijken hoe uw bedrijf goed kan starten. Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking.

Contact