Email marketing

Mensen die zich aanmelden voor uw maillijst tonen interesse in uw bedrijf en uw aanbod. Daarom is e-mail marketing is een uitstekende manier om uw nieuwe bezoekers om te zetten in klanten en om uw huidige klanten nog beter te bedienen met uw producten en diensten.

Door de mensen die u bereikt met uw mailcampagnes op een originele en persoonlijke manier te benaderen, kunt u meer producten en diensten verkopen aan iedereen die de mails ontvangt. U kunt ze op de hoogte houden van nieuws en ontwikkelingen omtrent uw bedrijf, ze als eerste op de hoogte brengen van algemene acties en kortingen, en benaderen met een persoonlijke aanbieding op basis van hun interesses.

Het resultaat van de campagnes is goed te meten. Door gespecialiseerde software te gebruiken in combinatie met analysesoftware, is het mogelijk om te zien hoeveel mensen van de maillijst uw mails ontvangen, hoeveel uw website bezoeken op basis van die mail en ten slotte hoeveel er daadwerkelijk een nieuwe aankoop doen. Zo kunt u met een wekelijkse mail een geweldig rendement behalen.


Wilt u meer weten over email marketing? En bent u benieuwd of email marketing onderdeel moet uitmaken van uw marketing strategie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Neem contact op