Copywriting

Wanneer iemand op zoek is naar de producten of diensten die u aanbiedt, dan moet u ze overtuigen om met u in zee te gaan. Bij Vinad helpen we u met het overtuigen van uw potentiële klanten. We kijken naar uw huidige manier van schrijven, we zoeken uit welke informatie potentiële klanten verwachten bij een bedrijf zoals die van u en hoe we uw boodschap op de juiste manier kunnen overbrengen.

Dit is meestal een langer durend proces. Want zodra de basis staat, beginnen we aan de optimalisatie, bijvoorbeeld via A/B tests. Zo kunnen we testen welke versie van een advertentie vaker geopend wordt en welke boodschap op de website leidt tot een hogere conversie.

Van website en blog tot magazines en advertenties

We kunnen u in brede zin helpen met de juiste communicatiestrategie. Vaak maakt dit deel uit van een bredere marketingstrategie. Op basis van uw producten en diensten en de markt die daar (mogelijk) voor bestaat beslissen we welke groepen potentiële klanten aanwezig zijn. Op basis van deze segmenten bepalen we welke manier van communiceren het meest effectief is om de segmenten te bereiken en er voor zorgt dat ze actie ondernemen.

Deze manier van communiceren kunt u dan het beste toepassen in al uw geschreven communicatie naar de klant. Zo heeft u een uniforme boodschap via u advertenties, website, blog en sociale media. Dit helpt met het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit. Vinad kan u adviseren en een strategie met u ontwikkelen. Daarnaast kunnen we ook zelf de teksten in overleg met u of uw personeel schrijven.

Geoptimaliseerd voor Google

Bij Vinad houden we bij het schrijven van teksten niet alleen rekening met het overbrengen van de boodschap aan uw bezoekers. Het is voor ons ook belangrijk om er voor te zorgen dat de teksten goed aansluiten bij de rest van de online strategie.

Zoekmachine optimalisatie, of SEO, speelt daar vaak een belangrijke rol in. Door rekening te houden met de zoektermen die belangrijk zijn voor uw bedrijf, zorgen we ervoor dat de tekst aansluit op de term waarvoor u goed vindbaar wilt zijn. Op die manier kunnen copywriting en SEO voor een deel gecombineerd worden.


Uw online en offline communicatie verbeteren en goed vindbaar zijn via zoekmachines? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat Vinad voor u kan betekenen.

Contact